Trafikskola Stockholm - Riskettan 450 kr | Handledarkurs 250 kr Trafikskola Solna

Trafikskola Stockholm

Körkortsspecialisterna

Körkortsspecialisterna är en väletablerad trafikskola i Stockholm som erbjuder körkortsutbildningar och intensivkurser. På vår körskola kan du boka riskutbildning del 1 (riskettan), riskutbildning del 2 såsom introduktionskursen (handledarkurs för privat övningskörning).

Lättillgänglig trafikskola via Stockholms tunnelbana:

Körskolans lokaler ligger i Huvudsta centrum och du tar dig enkelt till oss via den blåa linjen. Vi erbjuder övningskörning i hela Stockholm med möjlighet till hämtning och lämning i närområdet kring Solna. Oavsett om du vill ta körkort med manuell eller automat växellåda så är vi rätt körskola för dig.

Intensivkurs för körkort

Hos körkortspecialisterna kan du få en högkvalitativ utbildning med en tydlig läroplan för att ta ditt körkort. Vi som jobbar här har mångårig erfarenhet inom yrket som trafiklärare och det är enkelt och tryggt att vara kund hos oss. Om du har förkunskaper och vill ta körkortet lite snabbare så kan du läsa mer om våra intensivkurser.

Bil på väg Stockholm

Stockholm Trafikskola

Utbildningen är anpassat utifrån elevens behov då varje person har olika anspråk. Hos oss kan du välja allt ifrån enskilda körlektioner till det stora körpaketet. Inledningsvis rekommenderar vi alltid våra elever att börja med att boka en provlektion så att vi bättre kan förstå förkunskaperna och veta exakt vad vi behöver jobba med i framtiden.

Testlektion på trafikskola i Stockholm

Kunden i centrum

Vårt mål på Körkortspecialisterna är alltid att skapa stor körglädje genom effektivt lärande. Våra utbildade trafiklärare är pedagogiska och kunniga inom yrket. Vi strävar efter att ge den bästa upplevelsen för våra kunder med köreleven i centrum. Vägen till körkort ska vara kul och trygg.

Handledarkurs i Stockholm

Handledarkurs eller Introduktionsutbildning är en obligatorisk kurs som innehåller information om regler, planering, trafiksäkerhet och miljö vid privat övningskörning. Både handledaren och eleven måste gå handledarkursen för att kunna övningsköra privat. Läs mer om handledarkurs.

Erbjudande 250 kr (ord 500 kr).

Riskettan i Stockholm

Riskettan eller riskutbildning del 1 är den första delen av riskutbildningarna där vi går igenom olika risbeteenden i trafiken. Målet med utbildningen är att skapa medvetenhet och kunskap kring farliga beteenden och hur du kan undvika de. Läs mer om riskettan.

Erbjudande 450 kr (ord 900 kr)

Ett bevis på kompetens

Vi kan med stolthet säga att vi är ett rekommenderat företag flera år i rad. Det är våra nöjda elever som driver oss fram att bli ännu bättre.

Utbildningsplan och ambition 

Utbildningsplanen vi använder oss av är godkänd av Transportstyrelsen och vårt mål är att ge varje elev en effektiv utbildning till ett rimligt pris. Vi som driver trafikskolan har en ambition att bli en av de större aktörerna i Stockholm inom personbils utbildning och att utbilda framtida självsäkra bilförare. Vi jobbar hård för att våra elever får en pedagogisk utbildning så att kunskapen sitter kvar hela livet. Letar du en trafikskola i Stockholm så har du kommit rätt.

Ta ditt körkort med Körkortsspecialisterna – din trafikskola i Stockholm

vägen till körkort i Stockholm alla steg

Vanliga frågor

Vad behöver jag göra för att ta körkortet?

Du kan läsa om alla steg på vår sida ’Vägen till körkort’. På sidan ’Utbildningsplan’ går vi igenom alla moment som vi utför på våra körlektioner.

Hur bokar jag utbildningar/körlektioner hos er?

Du kan boka utbildningar och körlektioner via e-post, e-handeln, eller telefon.

Var i Stockholm finns trafikskolan?

Vår trafikskola är belägen i Huvudsta centrum på övre våningen, tunnelbanestationen Huvudsta ligger under byggnaden och du tar dig upp till körskolan på en minut.