Om Oss | Körkortsspecialisterna Trafikskola Solna

Om oss

Körkortsspecialsterna är en kvalitetscertifierad trafikskola i Solna som erbjuder körkortsutbildningar och intensivkurser oavsett ålder och förkunskap. Vi erbjuder övningskörning i hela Stockholm med möjlighet till hämtning och lämning i närområdet.

Körkortsspecialisterna – Din körskola i Huvudsta

På vår körskola väljer du alltid ditt tempo själv. Antingen i form av en traditionell körkortsutbildning eller någon av våra mycket populära intensivkurser. För att tillmötesgå dina önskemål tar vi fram en individuell utbildningsplan tillsammans som passar just dig. Körskolans lokaler är lätt att hitta och ligger i Huvudsta centrum, på det övre planet. Vi kör oftast runt i Solna och Sundbyberg till en början och alltid mot slutet av utbildningen runt uppkörnings området.

Ett bevis på kompetens

Vi kan med stolthet säga att vi är ett rekommenderat företag flera år i rad. Det är våra nöjda elever som driver oss fram att bli ännu bättre.

Allmänna Villkor

Avbokningsregler:

Avbokning utav avgift godkänds enbart enligt gällande avbokningsregler och endast via personlig kontakt via telefon, på plats i receptionen eller kontakt till läraren. Vi godkänner ej avbokning utav avgift om det sker över telefonsvarare eller via mail.

Ska du avboka din lektion ska detta göras 1 vardag innan, senast klockan 12.00.

Ska du avboka din handledarkurs eller riskettan ska detta göras minst 3 dagar innan kursens datum, senast klockan 12.00.

Följs inte detta kommer du att bli debiterad för din sena avbokning fullt pris för det som lektionen kostar samt det som utbildningen kostar.

Utbildningsplan och ambition  

Utbildningsplanen vi använder oss av är godkänd av Transportstyrelsen och vårt mål är att ge varje elev en effektiv utbildning till ett rimligt pris. Vi på Körkortsspecialisterna har en ambition att bli en av de större aktörerna inom personbils utbildning i Solna och Stockholm och att utbilda framtida självsäkra bilförare. Vi är i dagsläget sex personer som jobbar på körskolan och alla har flera års erfarenhet.

Kontaktuppgifter


 

Öppettider:

Kontoret/Receptionen

Mån-Fre  9.30-16.00

Övrig tid nås vi via mail och telefon

 

Körtider:

Mån-Fre: 09.50-19.00

Övriga tider kör vi vid förfrågan, men det tillkommer en avgift på 200kr per lektion

 

Adress:

Storgatan 70A 2tr
171 52 Solna, Stockholm

korkortsspecialisterna@gmail.com

073-984 58 00