Körkortsspecialisterna

En trafikskola i Solna

Körkortsspecialsterna är kvalitetscertifierad trafikskola i Solna som erbjuder körkortsutbildningar och intensivkurser oavsett ålder och förkunskap. Vi erbjuder övningskörning i hela Stockholm med möjlighet till hämtning och lämning i närområdet.

Din körskola i Huvudsta, Solna

Hos oss väljer du alltid ditt tempo själv. Antingen i form av en traditionell körkortsutbildning eller någon av våra mycket populära intensivkurser. För att tillmötesgå dina önskemål tar vi fram en individuell utbildningsplan tillsammans som passar just dig. Trafikskolans lokaler är lätt att hitta och ligger i Huvudsta centrum, på det övre planet. Vi kör oftast runt i Solna och Sundbyberg till en början och alltid mot slutet av utbildningen runt uppkörnings området.

Allmänna Villkor

Avbokningsregler:

Avbokning utav avgift godkänds enbart enligt gällande avbokningsregler och endast via personlig kontakt via telefon, på plats i receptionen eller kontakt till läraren. Vi godkänner ej avbokning utav avgift om det sker över telefonsvarare eller via mail.

Ska du avboka din lektion ska detta göras 1 vardag innan, senast klockan 12.00.

Ska du avboka din handledarkurs eller riskettan ska detta göras minst 3 dagar innan kursens datum, senast klockan 12.00.

Följs inte detta kommer du att bli debiterad för din sena avbokning fullt pris för det som lektionen kostar samt det som utbildningen kostar.

Utbildningsplan och ambition 

Utbildningsplanen vi använder oss av är godkänd av Transportstyrelsen och vårt mål är att ge varje elev en effektiv utbildning till ett rimligt pris. Vi på Körkortsspecialisterna har en ambition att bli en av de större aktörerna inom personbils utbildning och att utbilda framtida självsäkra bilförare. Vi är i dagsläget sex personer som jobbar på skolan och alla har flera års erfarenhet.

Ett bevis på kompetens

Vi kan med stolthet säga att vi är rekommenderat företag flera år i rad gå gärna in på reco.se och titta.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Kontoret/Receptionen

Mån-Tors 9.00-16.00

Fredagar 9.00-16.00

Körtider

Mån-Fre: 07-00-17.00

Övriga Tider vid förfrågan.

Storgatan 70A 2tr
171 52 Solna, Stockholm

korkortsspecialisterna@gmail.com

073-984 58 00