Trafikskola Solna | Ta ditt körkort hos - Körkortsspecialisterna

Körkortsspecialisterna

En trafikskola i Solna

Körkortsspecialsterna är kvalitetscertifierad trafikskola i Solna som erbjuder körkortsutbildningar och intensivkurser oavsett ålder och förkunskap. Vi erbjuder övningskörning i hela Stockholm med möjlighet till hämtning och lämning i närområdet.

Din körskola i Huvudsta, Solna

Hos oss väljer du alltid ditt tempo själv. Antingen i form av en traditionell körkortsutbildning eller någon av våra mycket populära intensivkurser. För att tillmötesgå dina önskemål tar vi fram en individuell utbildningsplan tillsammans som passar just dig. Trafikskolans lokaler är lätt att hitta och ligger i Huvudsta centrum, på det övre planet.

Utbildningsplan och ambition 

Utbildningsplanen vi använder oss av är godkänd av Transportstyrelsen och vårt mål är att ge varje elev en effektiv utbildning till ett rimligt pris. Vi på Körkortsspecialisterna har en ambition att bli en av de större aktörerna inom personbilsutbildning och att utbilda framtida självsäkra bilförare.

Anslutna till Sveriges Trafikutbildares Riksförbund

Körkortsspecialisterna är anslutna till Sveriges Trafikutbildares Riksförbund, STR, en organisation för trafikutbildningsföretag som bedriver yrkesmässig förarutbildning.

Ett bevis på kompetens

Vi kan med stolthet säga att vi är rekommenderat företag för både 2020 och 2019 enligt reco.se.

Kontaktuppgifter

Öppettider

Kontoret/Receptionen

Mån-Tor: 10.00-18.00  Fredagar: 09.00-16.00

Körtider

Mån-Fre: 07-00-17.00

Övriga Tider vid förfrågan.

Storgatan 70A 2tr
171 52 Solna, Stockholm

korkortsspecialisterna@gmail.com

073-984 58 00