Handledarkurs 250 kr | Riskettan 450 kr -Trafikskola nära Vasastan Trafikskola Solna

Trafikskola Vasastan

Söker du en trafikskola nära Vasastan har du kommit rätt.

Körkortspecialisterna – en trafikskola nära Vasastan

Bor du i Vasastan och letar en trafikskola så kan vi vara ett bra alternativ för dig.  Vi är en trafikskola i Solna som erbjuder körkortsutbildningar och intensivkurser. Vår körskola ligger cirka 4 kilometer från Vasastan och du tar dig enkelt till oss via den blåa linjen. Vi erbjuder övningskörning i hela Stockholm med möjlighet till hämtning och lämning i Vasastan. Oavsett om du vill ta körkort med manuell eller automat växellåda så är vi rätt trafikskola för dig.

Intensivkurser för körkort

Hos körkortspecialisterna kan du få en högkvalitativ utbildning för att ta ditt körkort. Vi som jobbar på trafikskolan har mångårig erfarenhet inom yrket som trafiklärare och det är enkelt och tryggt att vara kund hos oss. Om du har förkunskaper och vill ta körkortet lite snabbare så kan du läsa mer om våra intensivkurser. Oavsett om du väljer vanliga körlektioner eller en snabbare intensivkurs så kan du vara trygg med att kvaliten på lektionerna håller en hög nivå.

Bild på väg

Vasastan Trafikskola

Utbildningen anpassas utifrån elevens behov då varje person har olika behov. Hos oss kan du välja allt ifrån enskilda körlektioner till det stora körpaketet. Vi rekommenderar alltid att börja med en provlektion hos oss så att vi bättre kan förstå dina förkunskaper och veta exakt vad vi behöver göra i framtiden. Klicka dig vidare för att boka en testlektion eller för att se alla våra paket och priser.

Kunden i centrum

Vårt mål på Körkortspecialisterna är alltid att skapa stor körglädje genom effektivt lärande. Vi strävar efter att ge den bästa upplevelsen för våra kunder med köreleven i centrum. Vägen till körkort ska vara kul och trygg.

Utbildningsplan och ambition 

Utbildningsplanen vi använder oss av på vår körskola är godkänd av Transportstyrelsen och vårt mål är att ge varje elev en effektiv utbildning till ett rimligt pris. Vi på Körkortsspecialisterna har en ambition att bli en av de större aktörerna i Stockholms centrala delarna inom personbils utbildning och att utbilda framtida självsäkra bilförare. Vi är i dagsläget sex personer som jobbar på trafikskolan och alla har flera års erfarenhet.

Ett bevis på kompetens

Vi kan med stolthet säga att vi är ett rekommenderat företag flera år i rad. Det är våra nöjda elever som driver oss fram att bli ännu bättre.