Intensivkurs i Stockholm - Ta körkort snabbt och effektivt Trafikskola Solna

Intensivkurs för körkort i Stockholm

Hos Körkortsspecialisterna erbjuder vi våra mycket populära intensivkurser.

 • För dig som vill ta körkort snabbt
 • Kör med kvalificerad lärare varje dag
 • Effektivt och prisvänligt sätt att ta körkort

Intensivkurs i Stockholm. Våra kurser är framtagna för dig som vill ta ditt körkort snabbt och effektivt utan att behöva lämna Stockholm. Vi erbjuder våra intensivkurser i hela Stockholm med möjlighet till hämtning och lämning i närområdet. Hos oss kan du välja mellan två olika intensivkurser på 1 respektive 2 veckor.

Hur går en intensivkurs till?

Som första steg ser vi att du bokar in en testlektion. Efter din första körlektion på trafikskolan har vi fått en inblick i dina förkunskaper och vet vad vi kommer att behöva jobba mer på framöver.

När vi har stämt av din kompetensnivå och vilka förkunskaper du besitter sätter vi gemensamt en plan framåt. Vi bokar då in körlektioner varje vardag i antingen en eller två veckor, det utifrån vad vi gemensamt har kommit överens om.

Du kommer nu att köra intensivt efter utbildningsplanen och parallellt studera den teoretiska delen av utbildningen i Elevcentralen. 

Redo för uppkörning

Innan man avslutar en intensivutbildning görs en utbildningskontroll tillsammans med din utbildningsledare. Det är en lektion där du under ca en timme får testa all typ av körning som du övat och blivit godkänd på under kursens gång.

Syftet är att du och vi skall göra en bedömning om att allting sitter och att du är helt redo för en uppkörning hos Trafikverket.

Hur lång tid tar en intensivkurs för körkort?

Hur lång tid det tar att ta körkort genom en intensivutbildning varierar beroende på hur mycket kunskap du har sedan tidigare. Har du en del förkunskaper och har övningskört privat eller på någon annan trafikskola brukar det räcka med en 1 eller 2 veckors intensivkurs. Har du däremot inte några förkunskaper sedan tidigare får du räkna med att det tar aningen längre tid eller att du behöver köra super intensivt med dubbla körlektioner på vardagarna. Ibland finns det även möjlighet till körning på kvällar och helger.

Vad kostar en intensivkurs?

Priset på en intensivkurs för körkort är individuellt och beror till stor del på dina förkunskaper och hur snabbt du lär dig de olika moment vi går igenom. Vi på Körkortsspecialisterna erbjuder två olika paket för intensivkurser men även individuellt anpassade kurser så att alla ska ha möjlighet att ta ett körkort snabbt och prisvärt. 

Endast körlektioner ingår.

Intensivkurser

 • Intensiv körning, 1 vecka

  6 000 kr

  Körlektion varje vardag, 60 min per körlektion. 5 dagar i veckan

 • Intensiv körning , 2 veckor

  11 750kr

  Körlektion varje vardag, 60 min per körlektion. 5 dagar i veckan.

 • Alla vardagar från kl 8-19.

  Intensivkurserna rekommenderas till elever som är nära deras körprov. Men nybörjare kan också köra intensivt föra att bli klar snabbt eller komma igång snabbt. Vi har nya intensiv utbildningar varje vecka.

Intresseanmälan

Namn(Obligatoriskt)

Kontaktuppgifter


 

Öppettider:

Kontoret/Receptionen

Mån-Fre  9.30-16.00

Övrig tid nås vi via mail och telefon

 

Körtider:

Mån-Fre: 09.50-19.00

Övriga tider kör vi vid förfrågan, men det tillkommer en avgift på 200kr per lektion

 

Adress:

Storgatan 70A 2tr
171 52 Solna, Stockholm

korkortsspecialisterna@gmail.com

073-984 58 00