Riskettan Sundbyberg | Boka Riskettan - Just nu 450 kr! Trafikskola Solna

Riskettan

Riskettan nära Sundbyberg

Sundbyberg. Riskettan eller riskutbildning del 1 (som det egentligen heter) är en obligatorisk kurs som går igenom de risker man som förare bör ha kunskap om och känna till. Förutom det uppenbara riskerna med alkohol och droger så handlar kursen även om trötthet i trafiken och andra riskfyllda beteenden. Riskettan måste göras innan teorin och uppkörningen och genomfört utbildning är giltig som högst i fem år. Varannan vecka ger vi på Körkortsspecialisterna tillfällen för att gå kursen på vår trafikskola som ligger på kort avstånd från Sundbyberg. Kursen är under ett tillfälle och varar i tre timmar där vi blandar information med gruppdiskussioner.

Riskettan – Lokal nära Sundbyberg

Riskettan lokal

Vår lokal där utbildningen hålls är belägen i Huvudsta centum på andra våningen, mindre än 3 kilometer från Sundbyberg. Du tar dig enkelt till oss på några minuter från Sundbyberg centrum via blåa linjen.

Obligatorisk för B-körkort

Avsikten med utbildningen är att du som förare ska ha kännedom och få insikter om hur olika riskfyllda beteenden kan påverka din körförmåga. Kursen är till för att öka medvetenheten och kunskapen om farliga beteenden i trafiken. Samt att skapa bättre förutsättningar för ett ansvarsfullt körande.

Riskettan är del av Trafikverkets nollvision. En vision som slagit fast att det inte är acceptabelt med dödsoffer och svåra skador i trafiken. 

Vi föreslår att du förbereder dig genom att läsa de delar i körkortsboken som handlar om just riskbeteenden innan kursen.

Pris riskettan

Om du enbart bokar in Riskutbildning del 1 kostar det 9just nu 450 kr (ord 900 kr), men vi på Körkortsspecialisterna erbjuder förmånliga paketlösningar där utbildningen ingår.

Kom ihåg att ta med giltig legitimation och se till att komma i tid. Minst 15 min innan kursstart. Vid försening gäller inte anmälan, med respekt för andra deltagare och kursgenomgång.

Remember to bring valid ID and make sure you arrive on time. At least 15 minutes before the start of the course. In case of delay, registration does not apply, with respect for other participants and course review.