Kontakta oss

Om Körkortsspecialisterna i Huvudsta Centrum

Välkommen till körkortsspecialisterna i Huvudsta Centrum.

Utbildningsplanen vi använder oss av är godkänd av Transportstyrelsen och vårt mål är att ge varje elev en effektiv utbildning till ett rimligt pris. Vi övningskör i hela Stockholm. Med möjlighet till hämtning och lämning i närområdet.

Trafikskolans lokal är lätt att hitta då vi ligger i Huvudsta centrum på det övre planet. Tar man tunnelbana (blålinje) hit så går man rakt fram och upp för en vit trappa och sen är man framme. Hos oss väljer du alltid själv tempo i form av en traditionell körkortsutbildning eller någon av våra mycket populära intensivkurser. För att bäst tillmötesgå dina önskemål tar vi fram en utbildningsplan tillsammans som passar dig.

Lite kort om mig. Jag har jobbat som trafiklärare i 10 år+. I september 2018 så fick jag äntligen öppna min egna Trafikskola i Huvudsta. Jag har tidigare jobbat inne i Stockholm centrum, Sundbyberg, Sala och i Örebro. Det ska bli roligt att äntligen få utveckla och skapa mitt egna varumärke.

Jag gillar att utbilda genom att coacha, men när det inte funkar är det demonstrationer, instruktioner, rita eller berättande körning i den ordning. Jag är en positiv lärare som helst pushar och uppmuntrar mina elever så att det blir lättare att utbilda. Mina resultat för dessa 10 år är väldigt goda. Då mina elever för det mesta klara av uppkörning på första försöket. Yrkesstolthet är viktigt för mig och när jag tycker en elev är klar då ska eleven kunna köra vart som helst, när som helst med ett gott självförtroende för sin körning. Har ni några frågor får ni gärna mejla in till oss.

Hoppas att vi ses inom kort med vänliga hälsningar Gabriel på Körkortsspecialisterna.